Derma Vita - Клиника за клинична и естетична дерматология

ул."Акад. Иван Буреш" №8 София


понеделник / петък - 10:00–18:30


събота - 10:00–16:00


неделя - Почивен ден


 

02 / 962 25 33(44) 0884 94 95 81 02 / 962 87 70 office@dermavita.bg

Лазер Genesis

 #CameraReady

 Снимате и споделяте почти всичко, но готово ли е лицето ви за снимка по всяко време? Микроимпулсите на лазерната енергия - лазер Genesis, активират ремоделирането на колагена, за да намалят появата на фини линии и бръчки, и да заличат признаците на стареене, както и зачервявания на лицето и кафяви петна.  Резултатът е сияещ равномерен тен на кожата  и готов за снимка вид!

Застани пред камерата с увереност с лазер Genesis!

 

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ЛАЗЕР GENESIS?

Лазер GENESIS е революционно лазерно лечение, което стимулира естествените процеси на кожата, като заличава признаците на стареене и увреждане от слънцето и насърчава жизнената, здрава кожа.

 

КАК РАБОТИ ЛАЗЕР GENESIS?

Микро-импулсите на лазерната енергия активират ремоделирането на колагена, за да премахнат фините линии и бръчки, както и нежеланите кафяви петна и зачервяването на лицето. Индивидуалните резултати са фини, няма възстановителен период. Лицето ви е готово за парти, няколко часа след процедурата. Общият ефект от курса терапии е сияйна кожа, без фотошоп обработка.

 

КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА НА ЛАЗЕР GENESIS?

Лазер GENESIS спомага за възстановяването на младостта на кожата, като подобрява общите проблеми като зачервяване на лицето, кафяви петна, фини линии и бръчки. С бързата процедура, без престой, Laser Genesis може да се вмести в натоварения ви график и е перфектна процедура за обедната почивка.

 

КАКВИ ОБЛАСТИ МОГАТ ДА БЪДАТ ТРЕТИРАНИ?

Лазер GENESIS е идеално лечение за лицето, шията и области на тялото със забележими признаци на стареене, увреждане от слънцето или белези.

 

КОЛКО ПРОЦЕДУРИ СА НЕОБХОДИМИ?

За да се постигне оптимален резултат, се препоръчва серия от процедури с лазер GENESIS, а текущите поддържащи процедури са препоръчителни, за да поддържате резултатите с течение на времето. Обсъдете вашият терапевтичен план с Laser Genesis по време на консултация с дерматолог.

 

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПРОЦЕДУРАТА С ЛАЗЕР GENESIS?

По време на процедурата ще изпитате леко затопляне на повърхността на кожата. Пациентите често описват лечението като релаксиращо и терапевтично.

 

КАКВИ СА ВЪЗМОЖНИТЕ НЕЖЕЛАНИ РЕАКЦИИ?

Може да забележите леко зачервяване, което ще изчезне след няколко часа. Нанесете слънцезащитен крем и грим и се върнете към нормалните си ежедневни дейности.

 

ПОДХОДЯЩ ЛИ Е ЛАЗЕР GENESIS ЗА МЕН?

Ако търсите бърза, без възстановителен период процедура, за да подобрите цялостно състоянието на кожата и тена, да получите #cameraready вид, лазер Genesis е идеалната процедура за вас!