Derma Vita - Клиника за клинична и естетична дерматология

ул."Акад. Иван Буреш" №8 София


понеделник / петък - 10:00–18:30


събота - 10:00–16:00


неделя - Почивен ден


 

02 / 962 25 33(44) 0884 94 95 81 02 / 962 87 70 office@dermavita.bg

Мезолифт

МЕЗОЛИФТ ЗА БАЛАНС И КАРСОТА

Мезолифтът е естетична процедура, която включва инжектиране на медицински гел за  нуждите на вашата кожа, който е на базата на хиалуронова киселина. Мезолифтът е особено подходящ за тънка, суха, повяхнала кожа; увредената кожа на пушачите; и при проблеми с хиперпигментацията. Промените в кожата се виждат още седмица след първата процедура: усещте я по-хидратирана и тонизирана.

Предимства на мезолифта са подобряване на тена на кожата, хидратира отвътре и удължава младостта. Мезолифтът е предназначен за третиране на бръчките по шията и деколтето, както и за възстановяване еластичността и свежестта на кожата на гърба на ръцете.

 

 мезолифт с хиалурон

 

КАКВО Е МЕЗОЛИФТ?

Хиалуроновата киселина е вещество, което се среща естествено в телата ни и може да увеличи 1000 пъти собственото си тегло във вода. Какво ще кажете, ако можете да запазите тази ценна хидратация и под повърхността на кожата? Мезолифтът може да се справи с тази задача, той е гел от синтезирана хиалуронова киселина, която се инжектира в кожата, за да запази влагата и да подобри качеството ѝ на повърхността.

 

 Процедурата мезолифт дава на кожата ви здраве и свежест, през цялата година. Идеална е за дълбока хидратация след лятото, както и за допълваща терапия към всички лазери, пилинги и подмладяване с радиочестота и хайфу лифтинг, допълва ботокс терапията, когато кожата е тънка. Всъщност мезолифт позволява истинско преструктуриране на кожната тъкан и ни помага да постигнем различни действия против стареене:

  • премахване на фини линии и бръчки;
  • хидратация и намаляване загубата на вода;
  • блясък и равномерен тен;
  • балансиране на кожата;
  • уплътняване на дермата;
  • повишаване на еластичността на кожата.

Печелившата комбинация с хиалуронова киселина предлага максимална хидратация на кожата отвътре. Мезолифт е специално разработен за подобряване на тонуса и текстурата на кожата.

 

РЕЗУЛТАТИ СЛЕД МЕЗОЛИФТ

Резултатите са естествени и лецето ви изглежда жизнено и подмладено. Постепенно и тенът на кожата добива по-равномерен и сияен вид, а лицето, шията и деколтето изглеждат свежи и тонизирани. Пълната програма включва 3 мезолифт процедури, по 1 месечно. След това може да се правят поддържащи, през няколко месеца или да се повтори целият курс след 6 месеца до година.

 

мезолифт

Мезолифт за жизнена кожа

 

КАК СЕ ИЗВЪРШВА ПРОЦЕДУРАТА?

Мезолифт включва серия от убождания с тънка игла. Преди третирането може да се приложи упойка под формата на крем, за да се гарантира комфортът по време на процедура. Възможни са малки синини след убождане, които ще изчезнат за няколко дни. За да се избегнат е добре да не приемате аспирин и противовъзпалителни лекарства поне седмица преди процедурата.

Ефектът от мезолифта се натрупва с всяка следваща процедура, като кожата е ревитализирана, хидратирана и подхранена.

 

мезолифт

Мезолифт подхранва кожата под повърхността

 

СЪВЕТИ СЛЕД ПРОЦЕДУРАТА

  1. Пийте повече вода всеки ден. Тя ще спомогне за извеждане на токсините от организма, както и за поддържане на кожата добре хидратирана и свежа.
  2. Не пренебрегвайте поддръжката с мезолифт. Поддържащите процедури обикновено са на всеки 4-6 месеца и ще помогнат на кожата да запази постигнатите резултати.
  3. Без топлина / излагане на слънце, сауни, джакузи, упражнения и масаж за 2-3 дни след мезолифт. Използвайте препоръчания режим за домашна грижа за кожата и се радвайте на хидратиран сияен вид.

 

За допълнителна информация и записване на час тел.: 0884 94 95 81 и 02 / 962 25 33(44)