Derma Vita - Клиника за клинична и естетична дерматология

ул."Акад. Иван Буреш" №8 София


понеделник / петък - 10:00–18:30


събота - 10:00–16:00


неделя - Почивен ден


 

02 / 962 25 33(44) 0884 94 95 81 02 / 962 87 70 office@dermavita.bg

Радиочестотен лифтинг EXILIS

РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ EXILIS ЗА СТЕГНАТА КОЖАТА

Признаците на стареене – отпуснатата кожа, образуване на бръчки и намалена еластичност се появяват, когато процесите на обмяна в организма са забавени и доставката на кислород към клетките е намалена. Налице е клетъчно стареене. Идеалната анти-ейдж процедура е минимално инвазивна и максимално ефективна. Такава е радиочестотната лифтинг терапия Exilis.

КАКВО Е РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФИНГ EXILIS?

Exilis радиочестотен лифтинг е терапия, комбинираща радиочестота и ултразвук. Ако не харесваш отпусната кожа и си уморен да се криеш зад шалове и широки дрехи, имаме решение -  технология, която може да се справи с  проблема без инвазивна намеса. Exilis радиочестотен лифтинг е одобрен от FDA, представлява нехирургично устройство, с което се постига стягане на кожата на лицето, шията и по този начин се подобрява качеството ѝ без клиничен престой.

При радиочестотения лифинг Exilis се използва контролирана радиочестотна енергия за загряване на по-дълбоките слоеве на кожата, което стимулира производството на нов колаген и по този начин стяга третираната зона. Въпреки че не е заместител на лифтинга, Exilis радиочестотен лифтинг може да осигури много добра алтернатива за първи признаци на стареене и отпускане.

Радиочестотен лифтинг Exilis 1
Изберете радиочестотен лифтинг exilis

ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ EXILIS?

Препоръчва се за: лице, шия, деколте, ръце и тяло. Радиочестотен лифтинг Exilis третира зоната, използвайки силата на комбинираната радиочестота (RF) и ултразвук, като осигурява нехирургично решение за лифтинг на лицето и тялото, без анестезия и предлага резултати дори след първата сесия. Апаратът има специален апликатор за лице, чийто дизайн го прави ефективен във всички области, които се нуждаят от подмладяване.

Радиочестотен лифтинг Exilis е подходящ за жени и мъже, може да се прави около очите и устата, бузите, в областта на брадичката, челюстта, шията и деколтето. След процедурата ще забележите, че дълбоките линии се омекотяват, контурът на лицето се възстановява, за да се подчертае челюстната линия, текстурата на кожата се подобрява и фините линии и бръчки изчезват. Лицето възвръща свежия, младежки вид.

КАК РАБОТИ EXILIS?

Чрез революционна технология се  доставя концентрирана енергия дълбоко в дермата, без да се засягат повърхностните слоеве и без болка.
Принципът на действие при радочестотен лифтинг Exilis, се основава на загряване на колагенa до степен, при която те се скъсяват и сгъстяват. По този начин се стартират процесите на неговото ремоделиране, което води до стягане, повдигане и заглаждане на кожата.


Предимставата на радиочестотен лифтинг с Еxilis са:

 • Безболезнена процедура
 • Незабавно завръщане към нормалния ритъм на живот
 • Намалява фините линии и повърхностните бръчки
 • Стяга и контурира кожата на лицето и тялото (лифтинг-ефект)
 • Подобрява увредената от възрастта и слънцето кожа
 • Стимулира синтезата на нов колаген в дълбоката дерма
 • Практически няма странични действия
Радиочестотен лифтинг Exilis 2
Неоперативен радиочестотен лифтинг exilis

КОЙ E ПОДХОДЯЩ ЗА РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ С EXILIS?

Всеки, който иска да премахне леки до средно изразени повърхностни бръчки, да постигне умерен лифтинг-ефект, стягане и повдигане на кожата на лицето, шията, деколтето и не желае да се откъсва от ежедневието си, може да се подложи на радиочестотен лифтинг с Exilis. Подходящи за тази терапия са пациенти, които имат отпускане и набръчкване на кожата на лицето и клепачите и са твърде млади или не желаят да се подлагат на пластични операции. Също така процедурата има профилактично въздействие при по-възрастни пациенти, които са се подлагали на пластични операции и желаят да задържат постигнатия ефект.


Подмладяващият ефект върху кожата се засилва след комбинация на радиочестотния лифтинг с ботулинов токсин, филъри, мезотерапия, пилинги, микродермабразио и т.н. Важно е обаче, да съобщите на лекаря, ако сте се подлагали на друга процедура за подмлядяване, за да се съобрази периода между терапиите.
Може да започнете радиочестотен лифтинг с Exilis при появата на първите белези на стареене и ще избегнете хирургичния лифтинг на по-късен етап от живота. Радиочестотната лифтинг терапия активно действа върху вече появилите се белези, но и като превантивна грижа. Това качество на EXILIS го прави предпочитана подмладяваща процедура.


По време на радиочестотен лифтинг с Exilis, пациентът усеща само леко затопляне. Exilis можете да направите дори в обедната си почивка, защото не отнема много време и е приятна процедура.

КОЛКО ПРОЦЕДУРИ СА НЕОБХОДИМИ ?

Препоръчителният курс радиочестотен лифтинг е от 4 процедури, през 7 до 10 дни. За да подобрите ефекта увеличете консумацията на вода в деня на процедурата, както и след това. Радиочестотният лифтинг Exilis не налага анестезия, няма странични ефекти и няма престой след лечението.
Дори и след края на курса стимулацията продължава да работи и ден след ден кожата ви ще добива все по-младежки вид, а фините бръчици ще се изглаждат. За задържане на ефекта от радиочестотния лифтинг препоръчваме 1 поддържаща процедура на всеки 8-10 седмици.

Радиочестотен лифтинг Exilis 3
Радиочестотен лифтинг exilis за красива кожа

КОГА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРИЛАГА РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ?

Процедурите с радиочестотен лифтинг като цяло са подходящи за всяка възраст и всеки тип кожа. Чрез радиочестотен лифтинг се третира дори кожа, която има тен, което го прави удобно средство за подобряване на външния вид и през лятото. Вълните, които се използват при радиочестотен лифтинг, не предизвикват реакции, но има състояния, при които не може да се направи процедура.Такива са:

 • открити рани върху кожата
 • кожни лезии
 • бременност и кърмене
 • прием на антикоагулантни препарати
 • пациенти с онкозаболявания

 

Консултирайте с наш специалист за радичестотен лифтинг с Exilis и опитайте доказания метод за подмладяване!


РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ EXILIS ЗА СТЕГНАТА КОЖАТА
КАКВО Е РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФИНГ EXILIS?
ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ EXILIS?
КАК РАБОТИ EXILIS?
КОЙ E ПОДХОДЯЩ ЗА РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ С EXILIS?
КОЛКО ПРОЦЕДУРИ СА НЕОБХОДИМИ ?
КОГА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРИЛАГА РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ?