Derma Vita - Клиника за клинична и естетична дерматология

ул."Акад. Иван Буреш" №8 София


понеделник / петък - 10:00–18:30


събота - 10:00–16:00


неделя - Почивен ден


 

02 / 962 25 33(44) 0884 94 95 81 02 / 962 87 70 office@dermavita.bg

Mикронидлинг VIVACE RF

Възстановяване на кожата с микронидлинг терапия - VIVACE RF

Цялостното подобряване на вида на кожата вече е възможно без хирургична намеса. Микронидлинг терапията е минимално инванзивен начин за премахване на несъвършенствата от лицето, като намалява появилите се фини линии и бръчки, чрез задействане на регенеративните процеси в кожата и стимулиране на колагенообразуването.

Vivace RF микронидлинг прави кожата да изглежда свежа, бляскава и подмладена. Сред ползите от микронидлинг терапията е възможността да заличим несъвършенства, като белези от акне и разширени пори. В клиника Derma Vita ние инвестираме в най-добрите технологии за анти-ейдж. Vivace RF микронидлинг е носител на награди за най-добро устройство за грижа за кожата - за 2018, най-добра минимално инвазивна процедура - за 2018, а компанията производител взе награда за RF компания и най-добра компания за грижа за кожата.

 

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА VIVACE RF МИКРОНИДЛИНГ?

            Възхитителните резултати, които иновативната микронидлинг терапия - Vivace Rf постига, се дължат на комбинираното действие на апарата, който съчетава микронидлинг с радиочесота и LED светлина. Vivace Rf премахва фините бръчки и линии по кожата, видимо я стяга и повдига, свива порите и заличава белезите от акне, активно акне и някои пигментни петна. Микронидлингът е неинванзивна дерматологична процедура, което означава, че при нея няма хирургична намеса и съпътстващите я неудобства. Чрез микронидлинг терапията цялостният вид на кожата се подобрява, благодарение на стимулираното производство на колаген. Процедурата е подходяща за всеки тип кожа, което я прави удачен избор за пациенти, които искат да премахнат несъвършенствата от лицето си и да се сдобият със свежо излъчване.  

 

КАКВО Е МЕДИЦИНСКИ МИКРОНИДЛИНГ?

            При високочестотнта микронидлинг терапия медицинско устройство с фини, позлатени игли създава множество малки перфорации по кожата. В резултат на което се провокират регенеративните процеси и се стимулира колагенообразуването. Благодарение на микроперфорациите кожата ни по-лесно усвоява полезните за нея вещества, като хиалуронова киселина, витамини и аминокиселини, които възстановяват естествения й вид. Vivace RF микронидлинг включва използването на синя и червена LED светлина. Синята светлина унищожава бактерията, причиняваща възпаление при акне, а червената светлина активира клетките да произвеждат колаген, което подобрява текстурата и тена на кожата. Заради своя минимално инванзивен подход, микронидлинг терапията не е свързана с дискомфорт. Впечатляващите резултати, които тя постига, включват:

 • свиване на порите
 • премахване на белезите от акне
 • заличаване на фини бръчки и линии
 • намаляване на пигментацията
 • стягане на кожата
 • изравняване на тена

 

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩА МИКРОНИДЛИНГ ТЕРАПИЯТА?

        Радиочестотната микронидлинг терапия с Vivace RF постига впечатляващи резултати при всеки тип кожа и е подходяща за почти всяка възраст. Прилага се при повърхностни белези от акне, активно акне, разширени пори, фини бръчки, пигментации и състарена кожа. Чрез процедурата се подобрява тектурата на кожата, релефа се заглажда, а повърхността е пощадена.

 

ПЛЮСОВЕТЕ НА VIVACE RF МИКРОНИДЛИНГ

            Радиочестотната микронидлинг терапия е иновативен начин за цялостно подмладяване на кожата. Сред най-големите плюсове е, че може да се приложи не само за проблемите на лицето, но и за третиране на стрии в областта на тялото. Благодарение на микронидлинг терапията кожата в третираната зона изглежда стегната, хидратирана и свежа. Процедурата е бърза, минимално дискомфортн и без въстановителен период. Зоната се обезболява с локална упойка под формата на крем, която се поставя 20-30 мин. преди микронидлинг терапията и осигурява максимален комфорт.

 


Микронидлинг - Възстановяване на кожата

 

ЗАЩО МИКРОНИДЛИНГ ТЕРАПИЯТА С VIVACE RF Е БЕЗОПАСНА?

            След процедурата се наблюдава зачервяване на третирания участък, но то изчезва до няколко часа. Микронидлинг терапията обикновено няма други странични ефекти и постига доказано високи резултати при цялостното подмладяване на кожата. Важно за безопасната микронидлинг терапията е вида на използваните устройства. В клиника DermaVita ние се доверяваме на VIVACE RF –сертифициран професионален апарат за микронидлинг терапия, който отговаря на високите изисквания на Агенцията за контрол на храните и лекарствата в САЩ. Тествна и доказано ефективна, микронидлинг терапията VIVACE RF не крие рискове за здравето и представлява сигурен начин за възстановяване на сияйния вид на кожата.

            При неспазване на препоръките на дерматолога след микронидлинг терапията могат да се появят по-продължителни зачервявания и отоци. Ако забележите нещо, което ви притеснява, веднага се свържете със своя лекар.

 

КОЛКО ПРОЦЕДУРИ СА НЕОБХОДИМИ И КОГА СЕ ЗАБЕЛЯЗВА РЕЗУЛТАТЪТ ПРИ МИКРОНИДЛИНГ?

            Микронидлинг терапията има репутацията на една от най-дълготрайните грижи за кожата. Нейният ефект може да продължи до една година. Резултатите от микронидлингът са видими с просто око още след първата процедура, като за максимално добри резултати се препоръчват 3 или 4 терапии в зависимост от състоянието на вашата кожа. Радиочестната микронидлинг терапия с Vivace RF може да се приложи независимо от сезона.

Продължителността на микронидлинг терапията е между 30-40 минути и след нея можете да се върнете безпроблемно към ежедневните си дейности.

 

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ПРЕДИ И СЛЕД МИКРОНИДЛИНГ ТЕРАПИЯ?

Микронидлинг процедурата не е подходяща за:

 • бременни и кърмещи жени
 • хора с автоимунни заболявания
 • инфектирана кожа

След високочестотната микронидлинг терапия трябва да спазвате предписанията на вашия лекар, за да осигурите максимален ефект и да избегнете нежелани странични реакции. При неправилно третиране на кожата след микронидлинг биха могли да се появят нежелани реакции. За да ги избегнете, ние от Derma Vita препоръчваме:

 • Да се избягват агресивни почистващи продукти
 • Да се избягва излагането на силно слънце
 • 24 часа след процедурата да не се слага грим и козметика, освен ако вашият дерматолог не ви е препоръчал друго
 • Вечерта след процедурата може да се използва единствено серум
 • Да не се спортува в деня на процедурата
 • Да се избягват масажи, парни бани и сауни 5 до 7 дни след процедурата
 • Възможно е в зоната да се появят пъпки, които ще изчезнат от 5 до 7 дни след процедурата
 • Ако има нещо, което Ви притеснява в рамките на 2-3 дни след процедурата и смятате, че се дължи на нея, моля свържете се с нас

 

Резултати след микронидлинг

На снимките са реални пациенти, с реални резултати след терапия с микронидлинг апарата VIVACE RF. Броят на процедурите и параметрите на работа за всеки пациент са индивидуални, определени след консултация с лекар.

 

микронидлинг 2 при белези от акне
Микронидлинг - третиране на белези
микронидлинг 3 на шията
Микронидлинг - намаляване на бръчките

 

микронидлинг 4 за фини бръчки
Микронидлинг - стяга кожата и свива порите

 

 

 

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА VIVACE RF МИКРОНИДЛИНГ?
КАКВО Е МЕДИЦИНСКИ МИКРОНИДЛИНГ?
ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩА МИКРОНИДЛИНГ ТЕРАПИЯТА?
ПЛЮСОВЕТЕ НА VIVACE RF МИКРОНИДЛИНГ
ЗАЩО МИКРОНИДЛИНГ ТЕРАПИЯТА С VIVACE RF Е БЕЗОПАСНА?
КОЛКО ПРОЦЕДУРИ СА НЕОБХОДИМИ И КОГА СЕ ЗАБЕЛЯЗВА РЕЗУЛТАТЪТ ПРИ МИКРОНИДЛИНГ?
КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ПРЕДИ И СЛЕД МИКРОНИДЛИНГ ТЕРАПИЯ?