Derma Vita - Клиника за клинична и естетична дерматология

ул."Акад. Иван Буреш" №8 София


понеделник / петък - 10:00–18:30


събота - 10:00–16:00


неделя - Почивен ден


 

02 / 962 25 33(44) 0884 94 95 81 02 / 962 87 70 office@dermavita.bg

ИНТИМНО ПОДМЛАДЯВАНЕ Ultra Femme 360

8 минути, които ще променят живота ви

Какво е ULTRA FEMME 360™?

Ultra Femme 360 е иновативна технология, която предоставя най-кратката неинвазивна терапия за интимни грижа, подходяща за всяка дама. Чрез своя новаторски и революционен подход към женското здраве, Ultra Femme 360 се използва успешно при уринарна инконтиненция, за стягане и подмладяване на вагината и цялостно естетично подобрение на интимната зона.

 

 Защо да избера ULTRA FEMME 360™?

  1. Изключително кратка процедура. Най-бързата радиочестотна терапия за подобряване на женското интимно здраве – само 8 минути.
  2. Безопасна. За разлика от аблативните лазери, Ultra Femme 360 не носи риск от инфекция или повърхностно раздразнение на интимните части.
  3. Комфортна. Повечето пациенти съобщават за никакъв или минимален комфорт.
  4. Отличен резултат. Благодарение на технологията за приятно затопляне, водещо до по-бързо, безопасно и комфортно третиране.

 

Как работи?

BTL Ultra Femme 360 използва комбинация от радиочестота и ултразвук, която загрява тъканите до не повече от 40°C. Целта е да се повиши оросяването и да се засилят метаболитните процеси в таргетираната зона. Това значително повиши качеството на живот и интимното здраве на всяка жена.

 

За кого е подходящ ULTRA FEMME 360™?

Процедурите с Ultra Femme 360 са невероятна възможност за онези жени, които желаят нехирургическо подобрение на своето интимно здраве (без значение от тяхната възраст).

 

От колко процедури ще се нуждая?

Вашият медицински специалист ще изготви план въз основа на вашите нужди. Препоръчват се 4 процедури в интервал 7-10 дни.

 

Какво представлява терапията? Боли ли? Безопасна ли е?

Терапията с Ultra Femme 360 е изключително комфортна, релаксираща и напълно безболезнена. Тя е изключително кратка, с продължителност от около 8-10 минути. По време на процедурата ще почувствате приятно и равномерно затопляне на третираната зона. Поради повишеното оросяване, след сесията е възможно да забележите леко зачервяване и подуване на интимната зона, което ще изчезне за няколко часа.

Тъй като процедурата е неинвазивна, т.е. не изисква хирургическа намеса, не се поражда нуждата от възстановителен период. Можете спокойно да вместите 8-минутната терапия в своята обедна почивка и да се върнете към своето нормално ежедневие веднага след това.

Процедурата с ULTRA FEMME 360™ е напълно безопасна и отговаря на всички стандарти за сигурност. Технологията е предпочитана пред други решения като аблативните лазери, защото за разлика от тях BTL Ultra Femme 360 не носи риск от изгаряне, инфекция или силно парене.

 

Какви резултати да очаквам?

Пациенти съобщават за видимо подобрение още след първата процедура. Резултатите стават все по-видими в продължение на няколко седмици.

 

Какво е ULTRA FEMME 360™?

Защо да избера ULTRA FEMME 360™?

Как работи?

За кого е подходящ ULTRA FEMME 360™?

От колко процедури ще се нуждая?

Какво представлява терапията? Боли ли? Безопасна ли е?

Какви резултати да очаквам?