Derma Vita - Клиника за клинична и естетична дерматология

ул."Акад. Иван Буреш" №8 София


понеделник / петък - 10:00–18:30


събота - 10:00–16:00


неделя - Почивен ден


 

02 / 962 25 33(44) 0884 94 95 81 02 / 962 87 70 office@dermavita.bg

Лечение на косопад

 

Иновативен филър за коса - първият по рода си в световен мащаб

 

Загубата на коса може да се дължи на няколко причини. Най-често това е смяната на сезоните. Други причини могат да бъдат: прекаленото използване на лак за коса, гелове, бои и други процедури, стрес, хормонални промени, генетични фактори, намалена функция на щитовидната жлеза, анемия, кожни разстройства на скалпа и др.

 

Какво представлява филърът за коса?

Продуктът е резултат на 10-годишно изследване на екип учени, които създават уникална система за ускоряване на растежа на косата и предотвратяване на загубата на коса. Това е първият по рода си филър в световен мащаб за лечение на косопад и уплътняване на косъма. Не съдържа химически съставки и лекарствени средства, а напълно естествени патентовани пептиди, което намалява възможността за поява на нежелани реакции.

 

Как действа?

Формулата от естествени биопептиди , осигурява ефективна трансдермална доставка на пептиди в космените фоликули и тяхното постепенно освобождаване. Това осигурява висока ефективност, независимо от причината за загуба на коса. Молекулите на кръстосано свързаната хиалуронова киселина подпомагат реструктурирането на съединителната тъкан, хидратират скалпа и ускоряват процеса на ревитализация на космените фоликули.  Ускоряват растежа на косата и спират падането на коса. Активират се латентните космени фоликули. В резултат тънката и чуплива коса укрепва и се възстановява нейната жизненост.

 

За кого е предназначена терапията?

Терапията може да се прилага при мъже и жени, независимо от възрастта при :

Мъжкa и женскa алопеция от различен произход:

  • Мултифокална алопеция
  • Дифузна алопеция;
  • Андрогенна алопеция;

 За лечение на тънка, чуплива, суха коса. Като средство за увеличаване на коефициента на оцеляване на присадена коса след трансплантация. В комбинация с друго лечение за косопад, повишава ефективността на лечението и спомага за получаване на по-бързи резултати от лечението. Като средство за ускоряване растежа на косата, спиране на загубата на коса и подобряване структурата на косъма.

 

Кога се виждат резултати?

След инжектиране на необходимото колиество продукт, активните му съставки продължават да действат 2 месеца след терапията. Стимулира се образуването на космения фоликул и косъмът прораства на 15 ден след процедурата. Оптимален видим резултат може да очквате след 8 седмици при минимум 4 процедури.

 

Клиника Дерма Вита има едногодишен опит в поставянето на филъра за коса!