Derma Vita - Клиника за клинична и естетична дерматология

ул."Акад. Иван Буреш" №8 София


понеделник / петък - 10:00–18:30


събота - 10:00–16:00


неделя - Почивен ден


 

02 / 962 25 33(44) 0884 94 95 81 02 / 962 87 70 office@dermavita.bg

Терапия с витамин C

Терапия против нежелана пигментация, за блестяща кожа и изравнен тен с Витамин С

 

След 30 годишна възраст кожата се нуждае от специални грижи, насочени към тонизиране, освежаване, изсветляване, подсилване на тъканите и регенериране. Точно така действа терапията с витамин С. Веднага след процедурата виждате пробуждането на блясъка, възстановента кожна еластичност и стегнатост, изглаждането на фините бръчки.

Внимателно подбраните активни съставки в Cream Mask в комбинация с White Balance серум озаряват и изравняват тена на лицето. White Balance click на Medik8 предлага най-мощната форма на Kojic Acid.Стабилизираната формула на витамин C серум осигурява защита от свободните радикали и обновява епидермалния слой на кожата. Кожата ви е нежна с раномерен тен и младежки блясък. Препоръчва се за всеки тип кожа при проблеми с нежелана пигментация и неравнмомерен тен.

 

Факти за Витамин С:

  • Витамин С води до 8-кратно увеличаване на образуването на колаген
  • Отличен антиоксидант
  • Клинично доказана ефективнист по отношение на стареенето на кожата
  • Защитава клетките от фотоувреждане
  • Нормализира нарушенията в синтеза на меланин в меланоцитите, намалява пигментацията

 

Серумът с витамини се нанася върху цялото лице, шия и деколте, като се набляга върху фините линии и пигментните петна.Терапията е съпроводена от 20 мин. масаж на лице, шия и деколте, истинско удоволствие за сетивата, моментално възстановява блясъка и хидратира в дълбочина.