Derma Vita - Клиника за клинична и естетична дерматология

ул."Акад. Иван Буреш" №8 София


понеделник / петък - 10:00–18:30


събота - 10:00–16:00


неделя - Почивен ден


 

02 / 962 25 33(44) 0884 94 95 81 02 / 962 87 70 office@dermavita.bg

Неоперативен хайфу лифтинг Ultraformer III

ЛИФТИНГ НА КОЖАТА С ХАЙФУ (HIFU)

Иновативните методи в естетичнатаа дерматология решават множество проблеми на кожа. Едни от най-впечатляващите резултати обаче се постигат с медицинския хайфу лифтинг апарат - Ultraformr III, който придава нова форма и вид на отпуснатата кожа. Ultraformer е световен лидер за мединска хайфу терапия, с доказан ефект.

Заличаването на следите от остаряването с медицински хайфу лифтинг компенсира недостатъците на всички неоперативни лифтинг процедури, тъй като хайфу лифтингът, с Ultraformer III, се отличава не само със своята по-голяма ефективност, но и с революционен метод на работа.

Хайфу лифтинг 1
Хайфу лифтинг - долна част

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ХАЙФУ ЛИФТИНГЪТ?

Хайфу лифтинг е наименованието на иновативен неоперативен лифтинг, които въздейства на всички нива на кожата. Чрез медицинския апарат за хайфу лифтинг – ULTRAFORMER III, ефективно се третират повърхностните и дълбоки слоеве на кожата, чак до повърхностната мускулна апоневротична система (SMAS - слоят покриващ мускулите), с трислоен ефект на повдигане.

 

Хайфу лифтингът е процедура, която въздейства чрез нагряване и по този начин стимулира, съществуващите колагенови влакна, което ги кара да се сгъстяват и скъсяват, което води до резултат на дългосрочно стягане и повдигане. Хайфу лифтингът с ULTRAFORMER III е най-предпочитаната неинвазивна медицинска терапия, която позволява дълбоко проникване на енергия. Чрез специализираните накрайници достигаме до дълбочини от 1,5 мм, 3 мм и 4,5 мм, за лицето и 6мм, 9мм и 13 мм за тялото.

 

Благодарение на количеството енергия, която хайфу апаратът Ultraformer III излъчва, ефективно се прилага и за премахване на мазнините на лицето и тялото, докато стяга областта. Това е много ефективно за лифтинг в долна част на лицето, двойна брадичка, стягане на шията и особено за намаляване на мазнините около ъгъла на устата. В зоните на тялото тази терапия е отлична за прилагане на всички места, където кожата е отпусната и има излишни мазнини.

Хайфу лифтинг 2
Хайфу лифтинг - зона очи

 

КАКВА Е ПРОЦЕДУРАТА ПРИ ХАЙФУ ЛИФТИНГ?

Основният метод на хайфу лифтинга се състои в концентрирано изпращане на високоинтензивни ултразвукови импулси (HIFU), които генерират голямо количество топлина. Селективното загряване стимулира тялото ни да произвежда собствен колаген. Чрез хайфу лифтинга се задействат регенеративните способности на тялото ни, за да може по един деликатен начин постепенно да се възстанови паметта на кожата и подлежащите тъкани, което е последвано от нови и здрави колагенови влакна на третираните места.

 

По време на консултацията, естетичният дерматолог определя параметрите и дълбочината на която ще се работи. Това зависи от индивидуалните ви нужди. Хайфу лифтингът дава възможност да влияяем не само върху повърхностния слой на кожата, а да достигнем до най-голяма дълбочина, за топене на мазнини и реорганизиране на структурите на кожата. В една терапия можем да се справим с няколко проблема – отпусната кожа, фини бръчки, излишни мазнини, загуба на еластичност и преждевременно страеене. За максимален комфорт се поставя упойка под формата на крем.

 

По време на хайфу лифтинг процедурата повърхността на кожата е пощадена, което означава, че не се налага да си оставате у дома за възстановяване.

 

Хайфу лифтинг 3
Хайфу лифтинг - неоперативно стягане на кожата

 

КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА НА ХАЙФУ ЛИФТИНГА?

Революционният метод за стягане на кожата и оформяне на тялото – хайфу лифтинг с ULTRAFORMER III, разполага с множество предимства пред традиционните и немедицински апаратури. Хайфу лифтингът е иновативен и ефикасен начин за възвръщане на изгубената еластичност на кожата.

Хайфу лифтингът чудесно се съчетава с всички терапии за поддържане на добрия вид на кожата, като филъри, ботокс, пилинг, лазер и т.н.

 

 Други предимства на хайфу лифтингa с Ultraformer III:

 • Неинвазивна процедура (Отлични резултати без разрези)
 • Без време за възстановяване (Връщате се към ежедневието си непосредствено след терапията)
 • Безопасна терапия, когато е приложена от обучени специалисти (Минимален риск от усложнения)
 • Нужни са 1 до 3 процедури годишно (Резултати се виждат още след първата терапия и за някои пациенти тя е достатъчна)
 • Дълготраен резултат, след постигане на желания ефект

 

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ ХАЙФУ ЛИФТИНГЪТ?

Тази процедура е подходяща за всички мъже и жени, които имат признаци на стареене. Иновативният подход на хайфу лифтинга постига добри резултати във всички зони на лицето и тялото, които са изгубили своята еластичност и кожата около тях е отпусната. Типът кожа, наличието на тен и сезонът, също нямат значение за прилагането на терапията.

 

Хайфу лифтингът е чудесна процедура, която се бори успешно със следните проблеми:

 • отпускане на кожата лицето и тялото
 • увисване на ъглите на устата
 • увисване на клепачите
 • отпуснат на контур на лицето
 • двойна брадичка
 • отпускане на кожата около долната челюст
 • зони на тялото с наличение на мазнини и отпусната кожа
 • фини линиии и бръчки
 • подобрява еластичността
 • подмладява шията
 • Кожата е регенерирана и укрепена, като се стимулира дългосрочното производство колаген
 • процедурата е комфортна и неинвазивна
Хайфу лифтинг 4
Хайфу лифтинг - при пушачески бръчки

 

БЕЗОПАСНА ЛИ Е ПРОЦЕДУРАТА?

Хайфу лифтингът в Derma Beauty се прави от лекари и обучен медицински персонал с дългогодишен опит. Ние сме първите в Бълагиря, въвели медицинския хайфу лифтинг и притежаваме най-голям опит за работа с технологията у нас. Това гарантира, че процедурата ще бъде направена качествено и ефекът от нея ще бъде максимален. Тъй като хайфу лифтингът е неоперативен метод за стягане на кожата, опасността от странични ефекти при него е значително намалена. Вече няма нужда да прибягвате до скалпел, за да промените контура на лицето или тялото си.


Нормални странични ефекти след хайфу лифтинг са лекият оток, зачервяването и подуването, до няколко дни след процедурата. Тези реакции са причинени от дълбокото проникване в кожата и отшумяват до 1-2 седмици.

 

КОГА ЩЕ СЕ ЗАБЕЛЕЖИ ЕФЕКТ?

Впечатляващите резултати от хайфу лифтинга са видими след един месец, а пълното разгръщане на ефекта се забелязва на третия месец след процедурата. За това време производството на колаген се активира и достига максималния си ефект. Ultrafоrmer III разполага с иновативен накрайник за достъп до трудни, невъзможни до сега зони, като зоните между веждите, плътно около очите и около устата. Спциалният накрайник доставя прецизно микро и макро фокусиран ултразвук за максимално добри резултати.


Специалистите ни са на ваше разположение, за да ви изготвят индивидуален план за оформяне на тялото и лицето, съобразен с вашите лични нужди.

 

Хайфу лифтинг 5
Хайфу лифтинг - процедура в обедната почивка

 

КОЛКО ПРОДЪЛЖИТЕЛНО Е СТЯГАНЕТО?

Най-впечатляващато предимство на хайфу лифтинга е продължителността на постигнатите резултати. В зависимост от възрастта и третираната зона след 3 - 4 процедури кожата е стегната и еластична, а продължителността може да бъде доста дълга (до над 2 години). Удивителните резултати на хайфу лифтинга се дължат на дълбокото и продължително въздействие, което активизира процесите, отговорни за поддържането на дермата и хиподермата. С тази иновативна процедура може да забавите процеса на стареене и значително да намалите вредите, които времето нанася върху вашата кожа.

 

БОЛЕЗНЕНА ЛИ Е ПРОЦЕДУРАТА?

Хайфу лифтингът е единственият начин за неиванзивно стягане на кожата на такава дълбочина. Усещането по време на хайфу лифтинг не е силно болезнено. В зависимост от третираната зона и прага на болка на всеки човек, по време на процедурата може да се появи дискомфорт.


При хайфу лифтинг процедурата няма възстановителен период. Веднага след нея можете да се върнете към обичайните си задължения. Можете дори да нанесете лек грим върху лицето си (няколко часа след процедурата), тъй като при хайфу лифтингът епидермисът остава невредим.

 

Хайфу лифтинг 6
Хайфу лифтинг - цяло лице

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ

Заради естеството на своето действие, хайфу лифтингът не се препоръчва при:

 • открити рани върху кожата /кожни лезии
 • бременност и кърмене
 • прием на антикоагулантни препарати
 • тежки форми на акне по лицето и шията
 • други дерматологични процедури като филъри и ботулинов токсин се поставят седмица – две след хайфу лифтинг процедурата

Повече за хайфу лифтинг с Ultraformer III, ще научите на вашата лична консултация с наш специалист.


ЛИФТИНГ НА КОЖАТА С ХАЙФУ (HIFU)
КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ХАЙФУ ЛИФТИНГЪТ?
КАКВА Е ПРОЦЕДУРАТА ПРИ ХАЙФУ ЛИФТИНГ?
КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА НА ХАЙФУ ЛИФТИНГА?
ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ ХАЙФУ ЛИФТИНГЪТ?
БЕЗОПАСНА ЛИ Е ПРОЦЕДУРАТА?
КОГА ЩЕ СЕ ЗАБЕЛЕЖИ ЕФЕКТ?
КОЛКО ПРОДЪЛЖИТЕЛНО Е СТЯГАНЕТО?
БОЛЕЗНЕНА ЛИ Е ПРОЦЕДУРАТА?
ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ