Derma Vita - Клиника за клинична и естетична дерматология

ул."Акад. Иван Буреш" №8 София


понеделник / петък - 10:00–18:30


събота - 10:00–16:00


неделя - Почивен ден


 

02 / 962 25 33(44) 0884 94 95 81 02 / 962 87 70 office@dermavita.bg

Неоперативна блефаропластика PLASMAGE

Иновация в медицинските технологии за НЕОПЕРАТИВНА БЛЕФАРОПЛАСТИКА = БЛЕФАРОПЛАЗМА! PLASMAGE е новата концепция за постигане на СЪВЪРШЕНСТВО с широки области на приложение за неинвазивен лифтинг, премахване на белези и несъвършенства и бърз възстановителен период с впечатляващи резултати!

 

Какво е PLASMAGE?

Иновацията в медицинските технологии за неоперативен лифтинг - апаратът PLASMAGE е базиран на плазма-технология. Плазмата е четвъртото състояние на материята след твърдо, течно и газообразно – представлява йонизиран газ. Апаратът е производство на компания пионер в създаването на апаратура за естетична медицина с над 30- годишен опит в областта на дерматологията, физиотерапията и естетичната медицина.

 

Как се прилага терапията с PLASMAGE?

PLASMAGE е уред генериращ плазмен заряд, които въздейства на биологичните тъкани чрез контролирани импулси. При третиране на проблемната зона се получава сублимация (директно преминаване на веществото от твърдо, в газообразно състояние) на повърхностния слой на кожата, без допир. След процедурата ще се появи отдръпване на кожата. На мястото се образуват много малки, фини корички (крусти) непосредствено близо една до друга, които падат за около 7 до 15 дни. Не докосвайте и не премахвайте деликатните корички! Процесът има значително биоревитализиращо действие върху обработваната зона и околните тъкани. Резултатът е изцяло подмладена и лифтирана кожа!  

 

Как действа PLASMAGE?

PLASMAGE работи в широк спектър на действие при всеки тип кожа, като дава възможност за изключителна прецизност при обработване на зоните. Предварително (30-40 минути преди процедурата) се слага обезболяващ крем за максимален комфорт на пациента, самата терапия трае около 15 - 20 минути. Изключително добри резултати се постигат в зоната около устата и очите – за лифтиране и отстраняване на излишната кожа на клепача - неоперативна блефаропластика или още наричана блефароплазма!

 

Области на приложение на PLASMAGE.

 Премахва:

 • Нежелана кожа
 • Бръчки около очите – „пачи крак”
 • Състаряване около устата - „баркод”
 • Белези от акне, келоиди, стрии
 • Брадавици, фиброми, бенки (невуси)
 • Лентиго
 • Ксантелазми
 • Tелеангиектазии - повърхностни съдови изменения на кожата
 • Ангиома
 • Дисхромия

 

За кого е предназначена терапията?

Процедурата е подходяща както за мъже, така и за жени, които искат да подмладят лицето си или да премахнат несъвършенствата. Предимствата са, че методът е сигурен, точен – не уврежа околните зони, не е инвазивен, бърз, с кратък период за възстановяване, без хоспитализация, без кървене и без синини.

 

Кога се виждат резултати?

Промяна ще забележите седмица след терапията, като крайният резултат е видим след 6 до 8 седмици.  При необходимост процедурата може да бъде повторена след 3 месеца. Терапията е дълготрайна, като се препоръчва по една процедура веднъж годишно за удължаване и поддържане на резултатите.

 

 

Време за възстановяване и странични ефекти.

Пациентите получават лек оток и подуване на третираната област, които ще изчезнат след няколко дни. Образуват се леки крусти, които падат самостоятелно след 7 до15 дни. Избягвайте излагане на слънце и кабини за изкуствен тен за 7-8 седмици. Слънцезащитният крем (SPF50) е задължителен в следващите 90 дни. В случай на лечение на очния контур носете тъмни очила. Необходимо е да се прилага локално лечение с антибиотична маз за 6-9 дни след терапията.

 

За кого не е подходяща тази процедура?

 • Пациенти със сърдечно-съдови проблеми;
 • Носители на пейсмейкъри или други електронни помощни средства;
 • Носители на метални импланти близо до зоната на лечение;
 • Бременни или кърмачки;
 • Пациенти, лекувани с антикоагуланти;

 

 Доверете се на опита и премахнете несъвършенствата с PLASMAGE в клиника Дерма Вита!