Derma Vita - Клиника за клинична и естетична дерматология

ул."Акад. Иван Буреш" №8 София


понеделник / петък - 10:00–18:30


събота - 10:00–16:00


неделя - Почивен ден


 

02 / 962 25 33(44) 0884 94 95 81 02 / 962 87 70 office@dermavita.bg

Намаляване на коремна обиколка – CLATUU

Много мъже понастоящем търсят помощ за справяне с мазнините, които не могат да премахнат, независимо от това, което правят. Отстраняването на мазнините чрез неинвазивни процедури са най-популярните и търсени терапии. Сред най-ефективните е апарата за криолиполиза CLATUU. През последните години се наблюдава огромно увеличение на броя на мъжете, които са потърсили и установили, че това е ефективен отговор на техния проблем.

 

Какво е Clatuu?

Clatuu е най-модерното устройство за оформяне на тялото чрез криолиполиза. Тази неинвазивна терапия включва замразяване на мастните клетки за безопасното им унищожаване, този процес контурира тялото без никакви разрези или скъпи хирургически процедури като липосукция.

 

 

Какво представлява криолиполизата?

Това е неинвазивно лечение, специално създадено за селектиране на прекомерно натрупаните мазнини и намаляване на обиколката чрез охлаждане на клетките. Нашите телесни клетки са чувствителни към ниски температури и биват унищожени след охлаждане до определена температура. Основната цел на това лечение е липолизата, която представлява разпадане на мастната тъкан, без да се увреждат заобикалящите тъкани.

 

Болезнена ли е процедурата?

В началото на терапията, ще усетите издърпване на кожата в накрайника (чрез вакуум). През първите 5-10 минути докато се достигне целевата температура охлаждането на зоната се усеща по-осезаемо, след което зоната ще бъде наутрализирана от усещане . Възможно е да изпитвате лек дискомфорт около 10 мин. след терапията.

 

 

Подходяща ли е терапията за мен?

Clatuu е подходяща терапия както за жени така и за мъже. Процедурата е идеална за проблемни зони с мастни натрупвания в областите - бедра, корем, ръце, паласки, гръб, които не могат да бъдат отстранени с хранителен режим и упражнения.

 

Колко дълго трае процедурата?

Терапията с Clatuu отнема от 40 до 60 мин. Продължителността на процедурата се определя в зависимост от количеството на мастните натрупвания в третираната област. По време на терапията можете да релаксирате, да четете книга или да използвате електронните си утройства.

 

Какво се случва след терапията?

Възможно е да имате зачервяване в зоната, което ще отшуми до час след терапията.

 

Кога ще видя резултат?

Необходим е около месец преди да забележите първите резултати, като загубата на мастни клетки продължава до 3 месеца след терапията.

 

 

С колко сантиметра ще намаля обиколката?

Това е строго индивидуално. Зависи от вашия начин на живот и дали стриктно спазвате оказанията след терапията. Според клиничните проучвания , една процедура с Сlatuu ще намали обиколката с до 2,5 см. (1 инч) в периода до 3 месеца след терапията.