Derma Vita - Клиника за клинична и естетична дерматология

ул."Акад. Иван Буреш" №8 София


понеделник / петък - 10:00–18:30


събота - 10:00–16:00


неделя - Почивен ден


 

02 / 962 25 33(44) 0884 94 95 81 02 / 962 87 70 office@dermavita.bg

Хайфу лифтинг ULTRAFORMER III

От незапомнени времена жените са привлечени от мъже с прав нос, квадратна челюст, изявена брадичка и дебели вежди. Мъж с такова лице винаги е бил смятан за секси (Представете си Джордж Клуни). Идеалните мъжки черти на лицето като квадратната челюст с годините се отпускат и контуът в долната част усвисва. Губи се челюстната линия и ясно определенят ъгъл. Увеличаването на чара и елегантността на мъжкото лице означава да придадем индивидуалност и по-голяма увереност на лицето, което е много важно, особено в определени професии и среда.

 

HIFU терапия за контуриране на мъжкото лице

Ultraformer е апарат, действащ на принципа на високоинтензивен фокусиран ултразвук HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound). Действат на различна дълбочина, за да може в рамките на една процедура да се постигне стягане и повдигане, премахване на излишни мастни натрупвания, заглаждане на бръчки и цялостно освежаване и избистряне на кожата. Това е единствената до момента технология, която има толкова голяма дълбочина на действие. На практика ултразвуковата енергия достига под подкожния слой до слоя съединителна тъкан, която покрива мускулите.

 

Как работи Ultraformer?

Ултразвуковото въздействие причинява селективно загряване, което стимулира тялото ни да произвежда собствен колаген. Процедурата използва собствените ни регенеративни способности, за да може по един деликатен начин постепенно да се възстанови паметта на кожата и подлежащите тъкани, което е последвано от нови и здрави колагенови влакна на правилните места. Повърхността на кожата е абсолютно пощадена, което означава,че може да се върнете към ежедневните си задачи веднага след терапията.

 

 

Колко процедури са необходими?

Само след една процедура регенерацията на кожата е задвижена, като цялостният ефект се изгражда постепенно в хода на следващите няколко месеца. Повечето пациенти споделят, че намират кожата си за по-плътна, стегната и свежа. Разбира се такива, които са прекалявали със слънцето през годините, пушат, водят не толкова здравословен начин на живот, е по-вероятно да се нуждаят и от втора процедура.