Derma Vita - Клиника за клинична и естетична дерматология

ул."Акад. Иван Буреш" №8 София


понеделник / петък - 10:00–18:30


събота - 10:00–16:00


неделя - Почивен ден


 

02 / 962 25 33(44) 0884 94 95 81 02 / 962 87 70 office@dermavita.bg

Криолиполиза CLATUU

 

КОНТУРИРАНЕ НА ТЯЛОТО С КРИОЛИПОЛИЗА

Промяна на обиколката, повишаване на самочувствието – всичко това може да се случи лесно и бързо благодарение на най-модерния метод за отстраняване на излишните мазнини. Иновативната процедура – криолиполиза с CLATUU, позволява на всеки човек да се почувства добре в тялото си и да живее по-пълноценно и свободно. Високотехнологичните процедури ще ви осигурят безброй възможности да подобрите своя външен вид и да изглеждате млади, отпочинали и здрави. Нашите специалисти разполагат с дългогодишен опит при справянето с разнообразните проблеми на кожата и тялото и могат да ви предложат решение за всяко несъвършенство, което ви безпокои. Криолиполизата е едно от тези решения, които не може да пропуснете.

 

Зони за приложение на криолиполиза CLATUU
Зони на приложение на криолиполизата CLATUU

 

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА КРИОЛИПОЛИЗАТА С CLATUU?

Криолиполизата с иновативния апарат CLATUU, известна още като неоперативна алтернатива на липосукцията, е нова процедура, която включва неинвазивно охлаждане на телесните мазнини, за да се разрушат мастните клетки. Криолиполизата оптимизира процедурата за намаляване на мазнините, с двойни апликатори, за третиране на множество области на тялото при едновременна употреба.

Неговата усъвършенствана охладителна система достига проблемните области без да уврежда тъканите и епидермиса. Замразените мастни клетки се изхвърлят по естетствен начин от организма. Промяната в трeтираната зона е забележима и измерима още след първата процедура, с дълготрайни резултати.

 

Криолиполиза CLATUU 2
Криолиполиза CLATUU - релаксираща процедура с резултат

 

Криолиполизата е неинванзивен метод за унищожаване на мастните натрупвания. С помощта на едно от най-модерните устройства за оформяне на тялото – Clatuu, криолиполизата подлага на контролирано ниска температура мастните клетки. Тяхното охлаждане води до разпада им, след което чрез естествените процеси в организма, унищожените мастни клетки биват изхвърлени чрез лимфната система.

Техниката на процедурата включва вакуум, който захваща проблемния участък за прецизно обработване на зоната. В началото на терапията, ще усетите издърпване на кожата в накрайника (чрез вакуум). През първите 5-10 минути, докато се достигне целевата температура, охлаждането на зоната се усеща по-осезаемо, след което зоната ще бъде наутрализирана от усещане. Възможно е да изпитвате лек дискомфорт около 10 мин. след терапията. Тъй като мастните образувания реагират на ниската температура много по-лесно от останалите клетки, криолиполизата унищожава само тях, а епидермисът и дермата остават несазегнати. Резултатите при криолиполиза са впечатляващи още след първата процедура.

 

Криолиполиза CLATUU 4
Криолиполиза CLATUU зона бедра

 

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩА КРИОЛИПОЛИЗАТА С CLATUU?

Криолиполизата е подхощяща както за мъже, така и за жени. Неинванзивният метод за оформяне на тялото не включва хирургическа намеса, което го прави подходяща алтернатива на скъпата и болезнена липосукция. От процедурата се повлияват мастните натрупвания в областта на корема и гърба, както и паласките, бедрата и ръцете. Контурирането на тялото чрез криолиполиза не може да бъде заменено от повечето хранителни режими, което прави терапията с Clatuu най-подходяща за пациенти, които не се повлияват от диети и тренировки.

 

БОЛЕЗНЕНА ЛИ Е ПРОЦЕДУРАТА?

В първите десетина минути охлаждането е по-осезаемо, след което няма никакво усещане в зоната. По време на процедурата човек може да релаксира, да чете книга, да гледа телевизия, а след това веднага може да се върнете към обичайните си занимания. Криолиполизата няма възстановителен период и не налага ограничения в начина на живот, което я прави много практично и ефективно решение за проблема с оформянето на тялото.

Криолиполиза CLATUU 5
Криолиполиза CLATUU зона гръб

 

ПЛЮСОВЕТЕ НА КРИОЛИПОЛИЗАТА

Тъй като методът е сред най-модерните решения на проблема с мастните натрупвания, криолиполизата се отличава с множество предимства пред традиционните процедури.

  • криолиполизата не включва хирургическа намеса
  • резултатите са видими във всяка област
  • няма период на възстановяване
  • криолиполизата не уврежда тъканите и епидермиса
  • унищожава ефективно мастните натрупвания
  • процедурата е комфортна

 

БЕЗОПАСНА ЛИ Е КРИОЛИПОЛИЗАТА?

Благодарение на сертифицираната терапия с Clatuu, криолиполизата не крие опасности за здравето. Продължителността на процедурата е между 40 и 60 минути, след което няма период на възстановяване и човек може да се върне към ежедневните си занимания.

След процедурата може да има е известно зачервяване и изтръпване в третираната област, което отшумява до един час след терапията. Криолиполизата влияе само на мастните натрупвания, така че охлаждането не засяга клетките и запазва състоянието на епидермиса. Това позволява ефективни резултати единствено на местата, където е необходимо.

 

Криолиполиза CLATUU 6
Криолиполиза CLATUU зона корем

 

КОЛКО ПРОЦЕДУРИ СА НЕОБХОДИМИ?

Криолиполизата има влияние върху мастните клетки във всяка част на тялото, но броят на процедурите зависи от състоянието на организма. Нивото на натрупванията определя броя на необходимите терапии с Clatuu. Специалистите от Derma Beauty ще ви предложат максимално най-добрия план за лечение с криолиполиза, за да постигнете желаните от вас резултати.

 

КОГА СЕ ЗАБЕЛЯЗВА РЕЗУЛТАТ?

Резултатите от криолиполизата проличават около месец след процедурата. Важно е да знаете, че натрупването на мастни образувания е естествен и непрекъснат процес в организма, така че трайността на ефекта зависи пряко от начина ви на живот.Образуваните мастни клетки обаче могат да бъдат периодично третирани, в което процедурата криолиполиза е ненадмината.

Броят на терапиите с криолиполиза зависи от количеството мазнини. Една и съща зона може да бъде третирана през интервал от 90 дни.

Криолиполиза CLATUU 7
Криолиполиза CLATUU зона паласки

 

С КОЛКО САНТИМЕТРА ЩЕ СЕ НАМАЛИ ОБИКОЛКАТА?

Криолиполизата не е метод за отслабване, а за контуриране на тялото. Клиничните проучвания показват, че криолиполизата намалява мастните образувания под кожата с до 30% при еднократно приложение на метода. Случаите на удовлетворени хора опитали криолиполиза с апарата CLATUU, са значително по-високи, отколкото при алтернативните методи с немедицински, несертифицирани апаратури.

 

Намаляването на обиколката с точни сантиметри е трудно да бъде определено, тъй като зависи от особеностите на всеки организъм. Ефектът на криолиполизата може да се подсили чрез здравословен начин на живот, постоянна физическа активност и спазване на указанията, дадени от специалистите след процедурата.

 

Криолиполиза CLATUU 8
Принцип на действие на криолиполизата CLATUU

 

КОГА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРИЛАГА КРИОЛИПОЛИЗАТА?

Криолиполизата е приложима към всякакви видове кожа и действа еднакво добре както на мъже, така и на жени. Подлагането на тази процедура не се извършва при следните условия:

  • ако в областта има разширени вени
  • ако по кожата има образувани кожни лезии
  • ако човек страда от студова алергия или непоносимост към ниски температури
  • при бременност и кърмене


Попитайте специалистите ни за криолиполиза с CLATUU!


КОНТУРИРАНЕ НА ТЯЛОТО С КРИОЛИПОЛИЗА
КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА КРИОЛИПОЛИЗАТА С CLATUU?
ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩА КРИОЛИПОЛИЗАТА С CLATUU?
БОЛЕЗНЕНА ЛИ Е ПРОЦЕДУРАТА?
ПЛЮСОВЕТЕ НА КРИОЛИПОЛИЗАТА
БЕЗОПАСНА ЛИ Е КРИОЛИПОЛИЗАТА?
КОЛКО ПРОЦЕДУРИ СА НЕОБХОДИМИ?
КОГА СЕ ЗАБЕЛЯЗВА РЕЗУЛТАТ?
С КОЛКО САНТИМЕТРА ЩЕ СЕ НАМАЛИ ОБИКОЛКАТА?
КОГА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРИЛАГА КРИОЛИПОЛИЗАТА?