Derma Vita - Клиника за клинична и естетична дерматология

ул."Акад. Иван Буреш" №8 София


понеделник / петък - 10:00–18:30


събота - 10:00–16:00


неделя - Почивен ден


 

02 / 962 25 33(44) 0884 94 95 81 02 / 962 87 70 office@dermavita.bg

Лифтинг на тяло ULTRAFORMER III

Ultraformer III е последно поколение хайфу лифтинг апарат за оформяне на тялото и световен лидер в повдигане и стягането на кожата. Апаратът е високоефективна система за подобряване качеството на кожата и контуриране на тялото, без възстановителен период, без инжектиране и скалпел, без странични ефекти, като не променя ежедневието ви по никкаъв начин и е подходяща процуцедура за обедната почивка.

 

Кой са предимствата на Ultraformer III?

Ultraformer III си служи с подобрени накрайници за по-бърза и по-безболезнена терапия, които са фокусирани на всички дълбочини на кожата за лифтиране и стягане на лицето, както и за стягане и контуриране на тялото. Пациентът получава индивидуална терапия за лицето и тялото с постоянна доставка на ултразвукова енергия, както и прецизно и точно доставяне на микро и макро фокусиран ултразвук (MMFU).

 

 

 

 

Как по естетсвен начин се премахват мазнините на тялото с Ultraformer III?

Mакро фокусираните импулси разрушават мембраните на мастните клетки, състоящи се от триглицериди и след това ги транспортират до черния дроб през съдовата и лимфната система. Това се постига благодарение на естествения метаболизъм на организма, тъй като черният дроб не прави разлика между мазнините, изхвърляни от Ultraformer III и мазнините, идващи от консумацията на храна. Достига до най-дълбокия (SMAS) слой на кожата, като стимулира колагена и подобрява цялостно ѝ качеството, след изхвърляне на мазнините.

 

 

 

Има ли странични ефекти?

Може да има леко зачервяване в продължение на около час след лечението. Малък процент от пациентите може да имат леко подуване, мравучкане или чувствителност в третираната област, които отшумяват бързо, за не повече от няколко дни след терапията.

*В случай, че получите някой от горепосочените симптоми се свържете с Вашия лекар.

 

Болезнена ли е процедурата?

По време на лечението ще почувствате топли импулси на ултразвуковата енергия, която се доставя дълбоко под кожата. Прага на болка за всеки пациент е различен. Някои пациенти съобщават за дискомфорт, докато за други терапията е напълно безболезнена.

 

Колко време трае терапията?

Времетраенето зависи от третираната зона. Като новият Ultraformer III е с по-бързи импулси, което съкращава времетраенето на процедурата, а от там и дискомфорта.

 

Подходяща ли е терапията с Ultraformer III за мен?

Ако състоянието на кожата ви включва фини линии, бръчки на лицето или упорити мазнини и отпусната кожа в зоната на корема, паласките, бедрата, ръцете, коленете и мечтаете за изваяна фигура на тялото и стегнат контур на лицето, то вие сте идеалния кандидат за Ultraformer III.

 

Кога ще видя резултатите?

Още непосредствено след терапията може да забележите ефекта, като идеалните резултати идват 60 до 90 дни след лечението, когато възстановяването на колагена става забележимо.