Derma Vita - Клиника за клинична и естетична дерматология

ул."Акад. Иван Буреш" №8 София


понеделник / петък - 10:00–18:30


събота - 10:00–16:00


неделя - Почивен ден


 

02 / 962 25 33(44) 0884 94 95 81 02 / 962 87 70 office@dermavita.bg

НОВО поколение криолиполиза - CLATUU ALPHA

НОВО ПОКОЛЕНИЕ ЗАМРАЗЯВАНЕ НА МАЗНИНИ

Диетите и редовните упражнения са категоричен начин за по-здравословен живот, но за много от нас проблемът остава и все още се борим с излишните мазнини в много области. Докато хирургията предлага най-бързото решение за скулптуриране на тялото, Clatuu Alpha най-накрая предлага ефективно, неинвазивно и надеждно решение за нехирургична, целенасочена загуба на мазнини.

 

ЗАЩО ДА ИЗБЕРА CLATUU ALPHA ПРЕД ОСТАНАЛИТЕ АПАРАТИ ЗА КРИОЛИПОЛИЗА

 • CLATUU Alpha е с първият в света патентован апликатор за 360 ° охлаждане, за по-бързо и по-ефективно намаляване на мазнините. Други криомашини имат само охлаждащи пластини от двете страни на апликатора

 

Clatuu и други криомашини

 • Контролът на температурата и всмукването/вакуума при извършване на процедурата са регулируеми (20% по-силен капацитет на засмукване). Максималната температура на охлаждане е -9 ° C.
 • Clatuu Alpha разполага с технология „Perfect Fit”, която разпознава различните форми на тялото, и позволява персонализирана терапия с различни апликатори за всяка област, включително двойната брадичка и коленете.
 • Според клинично проучване 89% от клиентите са удовлетворени от резултатите, в сравнение с проучвания за други машини.
 • Двойната система на накрайника позволява да се третират едновременно две зони и по този начин СПЕСТЯВАТЕ ВРЕМЕ! С CLATUU Alpha не е нужно да чакате още 60 минути, за да изравните другата страна.
 • Резултатите започват да се проявяват след първия месец и се разгръщат напълно до третия.

 

НЕХИРУРГИЧНО ОТСТРАНЯВАНЕ НА МАЗНИНИ

CLATUU Alpha е нова, без ограничение, нехирургична процедура за отстраняване на мазнини, както и отлична неинвазивна алтернатива на липосукцията. Clatuu Alpha може да третира всяка област под всеки ъгъл. Той предлага високоефективни, достъпни, естетични решения за 3D липоскулптура, които са идеални за контуриране на тялото и цялостната загуба на мазнини.

CLATUU Alpha контурира формата на тялото неинвазивно, посредством охлаждане, насочено към мастните клетки. Това оставя околните тъкани невредими, което прави CLATUU идеална алтернатива за тези, които искат отлични резултати без потенциално рисково инвазивно лечение.

Най-новото поколение технология предлага и 360° вакуумна чаша за по-голяма ефективност и прецизност. За отлични резултати е добра комбинацията с терапия с акустични вълни, като  двата метода гарантират, че мастните натрупвания и лимфата се изхвърлят от организма.

Като цяло, всяко третиране дава между 25-30% намаляване на съдържанието на твърда мазнина в определена целева област на тялото.

Без ограничения! CLATUU ALPHA премахва мазнините във всяка област и всеки ъгъл!

 

Clatuu Alpha - "Perfect fit" технология

 

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩА ПРОЦЕДУРАТА?

CLATUU Alpha е подходяща процедура за мъже и жени, които се борят със задържаните мастни натрупвания и не се повлияват от диети и спорт. Иновативната криолиполиза вече е приложима при субментална пълнота за премахване на двойната брадичка.

 

Приложение на Clatuu Alpha

 

КАК МАЗНИНИТЕ ЕСТЕСТВЕНО СЕ ПРЕРАБОТВАТ ОТ ОРГАНИЗМА?

Контролираното охлаждане, замразява мастните клетки до тяхното кристализиране, което води до пълното им унищожаване в третираната зона. Унищожените мастни клетки се преработват от организма по същия начин, по който се преработва и храната.

 действие на Clatuu Alpha

С КАКВО Е РАЗЛИЧНА КРИОЛИПОЛИЗАТА В ЗОНА БРАДИЧКА?

Упоритите мазнини под брадичката не се третират по различен начин в сравнение с приложението на CLATUU Alpha за зоните на останалите части от тялото. Адипоцитите (мастните клетки) в този участък се замразяват до тяхното естествено унищожаване, без никакво увреждане на околните нерви и тъкани. В резултата мастните натрупвания в зоната на брадичката са намалени в рамките на 30 до 90 дни след процедурата.

 

Clatuu Alpha за зона брадичка

 

НЕОБХОДИМА ЛИ Е ПОСЛЕДВАЩА ПРОЦЕДУРА?

Криолиполизата с Clatuu Alpha може да се повтори, в една и съща зона, с интервал от 3 месеца. Това се налага при пациенти с прекомерни мастни натрупвания в зоната. За да се премахнат задържаните мазнини в зоната може да се комбинира терапията с други процедури. Попитайте специалистите в Дерма Бюти за своята подходяща комбинирана терапия.

 

Clatuu Alpha за зона ръце

КАКВО ДА ОЧАКВАТЕ ПО ВРЕМЕ НА ПРОЦЕДУРАТА С CLATUU ALPHA?

 • Първоначалното усещане през първите 5-10 минути в зоната е придръпване / засмукване от вакуума
 • Усеща се охлаждане в зоната
 • След това третираната зона изтръпва
 • След сесията апликаторът се отстранява. Подлежащата кожа и тъкан обикновено са твърди и леко червени за известно време. Нашите терапевти ще масажират, за да помогнат за намаляване на това усещане и да подобрят пост-процедурния комфорт и лимфния дренаж в третираната зона
 • Няма ограничения след процедурата, може да се върнете към ежедневните си задачи, веднага

Криолиполизата с Clatuu Alpha е отличен нехирургичен метод за оформяне на тялото и унищожаване на излишната мазнина. Резултатите, обаче, могат да бъдат оптимизирани чрез комбиниране на метода за замразяване на мазнини с радиочестотни устройства, базирани на топлина или акустични вълни.

Попитайте лекарите или терапевтите на Дерма Бюти за персонализиран план за лечение, включващ комбинирани процедури, за да ускорите и оптимизирате резултатите.

 Елиминиране на мазнините с Clatuu Alpha

НОВО ПОКОЛЕНИЕ ЗАМРАЗЯВАНЕ НА МАЗНИНИ

ЗАЩО ДА ИЗБЕРА CLATUU ALPHA ПРЕД ОСТАНАЛИТЕ АПАРАТИ ЗА КРИОЛИПОЛИЗА

НЕХИРУРГИЧНО ОТСТРАНЯВАНЕ НА МАЗНИНИ

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩА ПРОЦЕДУРАТА?

КАК МАЗНИНИТЕ ЕСТЕСТВЕНО СЕ ПРЕРАБОТВАТ ОТ ОРГАНИЗМА?

С КАКВО Е РАЗЛИЧНА КРИОЛИПОЛИЗАТА В ЗОНА БРАДИЧКА?

НЕОБХОДИМА ЛИ Е ПОСЛЕДВАЩА ПРОЦЕДУРА?

КАКВО ДА ОЧАКВАТЕ ПО ВРЕМЕ НА ПРОЦЕДУРАТА С CLATUU ALPHA?