Derma Vita - Клиника за клинична и естетична дерматология

ул."Акад. Иван Буреш" №8 София


понеделник / петък - 10:00–18:30


събота - 10:00–16:00


неделя - Почивен ден


 

02 / 962 25 33(44) 0884 94 95 81 02 / 962 87 70 office@dermavita.bg

Радиочестотно стягане EXILIS

 

В стремежа си да имаме перфектно тяло, през годините опитваме какви ли не процедури и кремове, спорт и различни диети. Някои помагат, но от други се разочароваме безкрайно много. Правилната диета и спорт не са достатъчни за премахване на досадните мастни натрупвания и отпуснатата кожа. Трябва ни нещо различно и революционно.

 

Какво е Exilis?

Exilis е радиочестотна терапия, комбинация от радиочестота и ултразвук.

 

Как работи Exilis?

Exilis успява успешно да премахне нежеланите мастни натрупвания и да се справи с отпуснатата кожа вследствие на възрастта, бързо отслабване или след бременност. По време на третирането специален накрайник се движи върху проблемните зони и излъчва радиочестотни и ултразвукови вълни, достигащи до дермата и до мастните натрупвания. В резултат подкожният мастен слой се загрява до 40°-50° градуса без риск от изгаряне на кожата. Температурата непрекъснато се следи от оператора на специален дисплей. Едновременно с това има възможност за охлаждане от накрайника, което позволява на вълните да проникнат още по-дълбоко. Ултразвуковите вълни действат директно върху мастните клетки. Освобождават ги от фиброзните им капсули и отделят от тях липидите, които попадат в кръвния и лимфен поток, а оттам отпътуват за преработка в черния дроб. Това е едно естествено освобождаване от излишните мазнини.

 

Какво усеща пациента?

Лека топлина, която постепенно се засилва до силно затопляне. Достигнатата висока температура в дермата води до съкращаване на старите колагенови и еластични влакна и образуване на нови такива. Резултатът е видимо стягане на кожата и повдигащ ефект.

 

Безопасна ли е процедурата?

Процедурата е напълно безопасна, безболезнена и високо ефективна. Одобрена от FDA –Американската агенция по храните и лекарствата, което е доказателство за ефективността и безопасността на процедурата. 

 

Кои области могат да се третират?

С помощта на радиочестотната лифтинг терапия Exilis могат да се обработват корем, вътрешна и външна част на бедрата, колене, брич, паласки, ръце.

 

Кога се наблюдава ефект?

Само след няколко процедури кожата ви ще стане отново стегната, а обиколката намалена осезаемо с няколко сантиметра. Препоръчваме подходящ хранителен и двигателен режим, за да бъде ефектът още по-добър.

 

Колко процедури са необходими?

Необходими са от 4 до 6 процедури през 7-10 дни.