Derma Vita - Клиника за клинична и естетична дерматология

ул."Акад. Иван Буреш" №8 София


понеделник / петък - 10:00–18:30


събота - 10:00–16:00


неделя - Почивен ден


 

02 / 962 25 33(44) 0884 94 95 81 02 / 962 87 70 office@dermavita.bg

Exilis интим

Възрастта на една жена може да се определи  освен по  състоянието на кожата на шията  и ръцете, така и от кожата на вулвата. Това създава комплекси на съвременната жена, кара я да се чувства нежелана и непривлекателна. След раждане вулвата се отпуска и много често не може да възстанови предишния си тургор.

 

Exilis protégé  поставя началото на нова ера в грижа за интимната област.

 

Какво е Exilis protégé?

Exilis protégé е радиочестотна терапия, работеща при 3,25МНz, одобрена в Европейския съюз с маркировка СЕ, което означава, че продуктът отговаря на европейските изисквания за безопасност. Радиочестната енергия, излъчвана от апарата посредством малък накрайник, се трансформита в топлина в дермата, където се намират колагеновите и еластичните влакна. В резултат на топлината те се съкращават. В този момент множество фибробласти се насочват към това място, за да образуват нов колаген. Чрез Exilis protégé ние успяхме да възвърнем сексуалното удоволствие на много жени, те съобщават за пъти по-голямо сексуално желание и удоволствие. 

 

Как се извършва процедурата?

На върха на накрайника се слага контактен гел, след което се поставя еднократен презарватив. Върху гърба на пациента се поставя неинвазивен контактен заземяващ електрод. Пациентът ляга на кушетката с леко разтворени крака. Добре е да е отпуснат и спокоен. Поставя се контактен гел на голямата и малката лабия от дясната страна. С леки и нежни кръгообразни движения започваме работа. Ако пациентът съобщи за повишаване на температурата, слагаме още гел или намаляваме енергията. След 6 минути апаратът спира и ние се насочваме към лявата голяма и малка лабия. Работи се по същия начин още 6 минути. Това е всичко, бързо, лесно и безболезнено.

 

Безболезнена ли е процедурата?

Процедурата трае само 12 минути и е напълно безболезнена. Няма възстановителен период.  

 

Кога се наблюдава ефект?

По време на процедурата наблюдаваме кръвонапълване и зачервяване на лабиите, стават по-сочни и месести. Това е ефектът веднага след процедурата. Истинският ефект обаче се постига около месец след края на процедурите. Чрез радиочестотата ние сме стимулирали фибробластите, клетките, които произвеждат колаген. Тази стимулация е по-бавен процес, който продължава да се извършва дни наред след края на последната процедура. 3 месеца след приключване на терапията ефектът продължава.

 

Колко процедури са необходими?

Необходими са 4 процедури през 5 до 8 дни.

 

За кого  е подходяща процедурата?

Процедурата е подходяща за жени от 18 до 60 годишна възраст, преди менопауза.  

 

Бъдете желана и привлекателна в интимен план!