Derma Vita - Клиника за клинична и естетична дерматология

ул."Акад. Иван Буреш" №8 София


понеделник / петък - 10:00–18:30


събота - 10:00–16:00


неделя - Почивен ден


 

02 / 962 25 33(44) 0884 94 95 81 02 / 962 87 70 office@dermavita.bg

Vanquish - намаляване на коремна обиколка

Vanquish топи мазнините в най-проблемните области – корема и паласките!

 

Всеобща мечта на хората е да могат да не подбират от хранителните си навици и за сметка на това да не натрупват кила отгоре. За жалост това си остава само мечта. Не можем да регулираме и избираме в кои области да напълняваме, още повече в кои да отслабваме. Освен хранителен режим е необходим и спорт, за да сте в добра физическа форма. Някои хора не успяват да стопят мазнините, каквото и да правят. Затова се доверяват на крайни мерки като липосукцията. Това обаче е инвазивен метод и резултатите не са „завинаги“.

 

Технологиите работят именно в еволюирането на услугата към потребностите на хората. Точно такава система е и Vanquish.

 

Какво е Vanquish?

Vanquish е революционна система, изобретена да топи мазнините в най-проблемните области – корема и паласките! Оказва се, че с днешния начин на живот, затлъстяваме значително и най-невъзможната зона за отслабване е коремната област. Повечето от запитаните при проучване хора казват, че тази зона остава само мечта за преодоляване, въпреки гладуването и упражненията. А когато искат да си помогнат и с някаква процедура, със сигурност се губят в морето от предлаганите кой от кой по-ефективни апарати и технологии.

 

Не бихме се изненадали и ако и вие сте сред тях и сте останали разочаровани от ефекта. Верни на традицията да правим най-доброто за нашите пациенти избрахме последната, най-нова, но одобрена от FDA технология за намаляване на обиколката и оформяне на тялото в зоната на корема и паласките - Vanquish. Предимствата й са много, а резултатите потвърдени с няколко клинични проучвания.

 

Потребителите, които се интересуват от Vanquish - намаляване на коремна обиколка разгледаха още - премахване на целулит и хиалуронови филъри.

 

Защо избрахме Vanquish за вас?

Защото е плод  на много сериозни технологични разработки, притежава уникалната комбинация от доказана ефективност и безопасност и дава дълготрайни резултати. Комбинирано с Acoustic waves може да намалите обиколката на дупето и бедрата, както и да премахнете упорития целулит.

 

Как работи Vanquish?

Vanquish е базиран на т.нар. фокусирана радиочестота и притежава най-големия до момента накрайник, който практически обхваща цялата зона на корема. Другото голямо предимство, е че процедурата е безконтактна, т.е. няма парене, натиск, болка или каквото и да било друго неприятно усещане. Въздействието на системата е селективно, защото атакува единствено мастните депа и към момента няма друг апарат, който да може да осигури и поддържа едновременно постоянна температура на цялата площ. В това се състои и ефектът на радиочестотата. Мастната тъкан постепенно се загрява до 45-46⁰ градуса, докато на повърхността температурата остава в рамките на 40⁰ и така кожата се щади.

 

Колко процедури са необходими?

В рамките на 4-6 процедури през седмица за по 30 минути може да стопите мазнините и така ще намалите обиколката на корема с няколко сантиметра. Невероятно, но е истина. За още по-добър резултат се препоръчва хранителен режим и спорт