Derma Vita - Клиника за клинична и естетична дерматология

ул."Акад. Иван Буреш" №8 София


понеделник / петък - 10:00–18:30


събота - 10:00–16:00


неделя - Почивен ден


 

02 / 962 25 33(44) 0884 94 95 81 02 / 962 87 70 office@dermavita.bg

Juvederm Volux

Революционният продукт в семейството на Juvederm за скулптиране на брадичка и контур

 


Juvéderm® VOLUX позволява да се оформят областта на брадичката и челюстта, като оформя и предефинира долната част на лицето, а ефектът може да продължи до 18-24 месеца.


Juvéderm® е водеща в света марка за лицеви пълнители за хиалуронова киселина, в зависимост от избраното лечение.
Качествата на продукта са гарантирани от VYCROSS технологията (патентован баланс между късо и дълговерижна хиалуронова киселина), използвана в утвърдените Juvederm Voluma, Juvederm Volift и Juvederm Volbella.


Статистиката сочи, че повече от 50% от мъжете и жените биха искали да направят благоприятна промяна в тази зона, но не искат да прибягват до хирургична намеса. Благодарение на Juvederm Volux възможностите за неинвазивна, корекция са възможни, а резултатите от нея да са бързо на лице.


Хиалуроновите филъри съдържат хиалуронова киселина, която има невероятните способности да привлича и съхранява вода в кожата, като я пави да изглежда здрава, еластична и свежа.

 

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩА ТЕРАПИЯТА С JUVEDERM VOLUX?


Създаден специално за линията на челюстта и брадичката, Juvederm Volux категорично оформя и предефинира долната част на лицето. Подходящ е за всеки, който иска да постигне бърз и дълготраен ефект.


КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА?

Структуриращ гел с висока концентрация на хиалуронова киселина, Juvederm Volux осигурява по-мощна дефиниция на контура от всеки продукт в естетичната дерматология.
- С него се оформя ъгъла на мандибулата (долната челюст) и се осигурява хармонична проекция при малка и слабо изразена брадичка.
- Стабилизирането на линията на челюстта повлиява състоянието на шията, а промяната на брадичката хармонизира цялостно лицето.
- Juvederm Volux е изключително подходящ за пациенти в по-зряла възраст, при които други филъри не се справят със загубата на еластичност и костна плътност.
- Осигурява корекция без болка, риск и минимално време за възстановяване.
- Запазва формата си и не мигрира при инжектиране, гарантира продължителен ефект.

КАК ПРОТИЧА ПРОЦЕДУРАТА?


Поставянето на Juvederm Volux се извършва дълбоко под кожата по линията на челюстта и/или в брадичката.
Подобно на повечето продукти от семейството на Juvéderm, този филър също съдържа лидокаин за максимален комфорт при поставянето му, който спомага процедурата да е безболезнена.


КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ЗА ПЕРИОДА НА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ?


Дискомфортът, отоците и синините са сведени до минимум благодарение на техниката на инжектиране. Възстановяването е бързо и не пречи да се върнете към нормалния си ежедневен ритъм, веднага след процедурата.


КОГА НАСТЪПВА ЕФЕКТ И КАКВА Е НЕГОВАТА ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ?


Ефектът се вижда веднага след процедурата. Според проучванията, 95% от пациентите са изключително удовлетворени три месеца след поставянето на Juvederm Volux. На 18-ия месец 62% от тях продължават да описват резултатите като отлични.

 

КАКВО ДА ПРАВИМ ПРЕДИ И СЛЕД ПОСТАВЯНЕ НА ХИАЛУРОНОВ ФИЛЪР?


ПРЕДИ

За да се избегнат синини/хематоми при инжектирането на хиалуронов филър:
o 1. Избяхвайте приема на Аспирин (или други медикаменти, които разреждат кръвта) поне 4-5 дни преди поставянето на хиалуронов филър;
o 2. Ако сте предразположени към появата на херпес в зоната, която ще се третира, може да започнете профилактично Ацикловир 3х1 таблетка дневно от деня преди поставянето на хиалуронов филър за 3 дни;
o 3. Процедурата не е подходяща за бременни и кърмещи жени;
o 4. Един месец преди и след поставяне на хиалуронов филър да няма стоматологични интервенции.

СЛЕД
• 1. Непосредствено след поставянето на хиалуроновият филър е нормално да има известно зачервяване, оток и понякога малки синини/хематоми на местата на убождане;
• 2. В случай, че на мястото на убождане се е образувала синина, може да нанасяте Cicabio Arnica - 2 пъти дневно с нежни масажни движения;
• 3. В деня на поставяне на хиалуронов филър не бива да се правят масажи, както и да се поцещават сауни, парни бани и да се спортува;
• 4. Възможно е да поставите грим върху третираната зона, не по-рано от два часа след поставяне на хиалуронов филър;
• 5. За да повишите ефективността от поставянето на хиалуроновия филър, се препоръчва прием на повече вода в рамките на деня;
• 6. Докато третираната зона не се успокои напълно, избягвайте посещението на солариум и директното излагане на слънчева светлина.

 

https://www.youtube.com/watch?v=5u-uQMJxP0c