Derma Vita - Клиника за клинична и естетична дерматология

ул."Акад. Иван Буреш" №8 София


понеделник / петък - 10:00–18:30


събота - 10:00–16:00


неделя - Почивен ден


 

02 / 962 25 33(44) 0884 94 95 81 02 / 962 87 70 office@dermavita.bg

Volite

Какво е JUVÉDERM® VOLITE?

Това е нов, иновативен продукт, за изключителна хидратация на кожата, еластичност и мекота!

JUVÉDERM® Volite е най-новия продукт на Allergan, с VYCROSS® технология.

Другите вече познати продукти, всички базирани на тази технологията, са: Juvéderm® VOLBELLA, Juvéderm® VOLIFT и Juvéderm® VOLUMA.

JUVÉDERM® VOLITE е първият продукт със свързана хиалуронова киселина за цялостно повишаване качеството на кожата на лицето, шията, деколтето и ръцете.

В Канада казват: „Добре изглеждащата кожа, те кара да се чувстваш уверен и да имаш самочувствие“! От гледна точка на лекаря, доброто качество на кожата означава добър цвят, добра текстура и еластичност.

 

Как действа JUVÉDERM® VOLITE?

JUVÉDERM® VOLITE възстановява блясъка и еластичността на кожата, запазва хидратацията, изравнява тена и има лек лифтинг ефект. Процедура с JUVÉDERM® Volite

е равностойна по ефект на 3 процедури с мезолифт!

 

Колко дълготраен е ефекта?

Предимството на този иновативен продукт е, че само с една процедура се постигат отлични резултати, които се задържат 6 месеца.

 

Каква е процедурата?

Продуктът се инжектира с изключително тънка игла от ново поколение, което гарантира комфорт, минимализиране на болка, отоци и хематоми. А наличието на лидокаин осигурява изключителен комфорт по време на манипулацията. JUVÉDERM® VOLITE може да се използва преди последващи терапии за възстановяване на загубения обем с филъри и няма противопоказания за сезона, в който да се използва!