Derma Vita - Клиника за клинична и естетична дерматология

ул."Акад. Иван Буреш" №8 София


понеделник / петък - 10:00–18:30


събота - 10:00–16:00


неделя - Почивен ден


 

02 / 962 25 33(44) 0884 94 95 81 02 / 962 87 70 office@dermavita.bg

Мнения

Спрямо моите нужди на кожата проведох две процедури безоперативен лифтинг с Ултраформър. След необходимия период за видим резултат наистина почувствах осезаем ефект! Чувствам кожата на лицето си много по-добре – стегната е, брадичката изчезна, както и бръчките. Всичко, което прочетох в описанието за Ултраформър напълно се изпълни. Хора, които не ме бяха виждали от известно време веднага забелязаха промяната.

На 46 години съм, направих една процедура с Ултраформър. Резултатът наистина беше поразителен, след 3 месеца видимо лицето ми беше променено - повдигна се целият контур, излишните мазнини изчезнаха, а бръчиците бяха в миналото. Дискомфортът от процедурата траеше само няколко дни. Препоръчвам Ултраформър на всички дами, които имат нужда от промяна!

От пет години използвам услугите на клиника Дерма вита. Изключителни професионалисти с личен подход и много добри резултати за мен, но съм особено впечатлена от действието на апарата ULTRAFORMER. Използвала съм го за зони чело, около очите, заличаване на фините бръчки около устата, както и за повдигане и стягане на долната част на лицето, врат и деколте. Препоръчвам!

От повече от пет години посещавам Derma Vita.Изключително съм доволна от цялостното обслужване - компетентен екип,съобразени с мен процедури.Препоръчвам Derma Vita на всички,който искат да изглеждат и да се чувстват прекрасно по един естествен и балансиран начин!

Изцяло съм се доверила на екипа на Derma Vita. Д-р Катя Паскова е страхотен професионалист. Качеството на продуктите е на много високо ново. Почти всички процедури съм пробвала. Продължавайте да бъдете номер 1. Само суперлативи – перфектни!!! Незаменими сте!!!

Доволна съм много от посещенията си в Дерма Вита. Персоналът е много любезен и квалифициран.  

Красимира Цанева

Супер съм доволна от цялостното обслужване.

Даниела Кирилова Василева

Благодаря за професионализма и невероятната грижа и внимание! С Дерма Вита не се страхувам да остарявам!  

Виолина Милчева Милушева