Derma Vita - Клиника за клинична и естетична дерматология

ул."Акад. Иван Буреш" №8 София


понеделник / петък - 10:00–18:30


събота - 10:00–16:00


неделя - Почивен ден


 

02 / 962 25 33(44) 0884 94 95 81 02 / 962 87 70 office@dermavita.bg

За Нас

Дерматологична клиника Дерма Вита съществува повече от 16 години, през които се обособява като най-голямата частна дерматологична клиника у нас. Поради това Дерма Вита разполага с предимствата на опита и гаранции за успешни лечения. Водени от амбицията и желанието за успех, екипът на клиниката не е спирал и за момент своето развитие и квалификация. От голяма важност за нас е професионалното отношение и прецизността, с която работят специалистите в клиниката.


Клиника Дерма Вита е специализирана в областта на дерматологията, поради което предлага голям капацитет от възможни „решения“ за нуждите на кожата. Дългогодишният опит е този, на който може да се доверите, а новите технологии, които използваме са от най-голяма значимост за високата ефективност на процедурите. Дерма Вита разполага с иновации на световно ниво и прилага винаги водещи тенденции в областта на естетичната и клинична дерматология.


Дерматологична клиника Дерма Вита залага на световно утвърдени технологии и апаратури. Правило за нас е всяка година да получаваме минимум една нова апаратура. В Дерма Вита може да откриете всичко от сферата на съвременната естетична и клинична дерматология. Разполагаме и с богата гама от козметични процедури, грижещи се за вашия релакс и тонус.


Екипът на клиниката се състой от висококвалифицирани лекари дерматолози, специализирали в множество специфични сектори на дерматологията. Първо правило за екипа ни са прецизността и вниманието към всеки пациент, т.к. индивидуалният подход е ключ към правилното лечение. Дерма Вита разполага с отделни сегментирани кабинети за максимален комфорт на пациентите: кабинет „Радиочестотен лифтинг“, кабинет „Лечение на акне“, кабинет „Лечение на капиляри и венички“, кабинет „Козметична дерматология“, кабинет „Извайване на тяло“, Манипулационна, кабинет „Релакс“.


Технологиите в дерматологичната клиника са сред най-добрите в света: Tattoo Star Effect R; IPL; Excel V /KTP u Nd:YAG лазери/; Acoustic Waves; Exilis; Диоден лазер /MeDio Star/; Лимфостим; Erbium лазер и фракциониран Erbium лазер; LED терапия; UV кабина.


Клиника „Дерма Вита“ се намира на 5 мин. от центъра на София. Локацията й е на достъпно, тихо и спокойно място. Сградата е с големина от 1000кв.м., разполага с всички удобства и съвременен урбанистичен архитектурен подход. Няма нужда да мислите за паркиране, т.к. на ваше разположение е личният ни паркинг. До клиниката се стига по бул.„Черни връх“, в една от преките преди „Околовръстен път“.